Fiskefrikadeller af hvilling

Fiskefrikadeller af hvilling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hviling

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Fiskefrikadeller af hvilling, billede 4 Fiskefrikadeller af hvilling, billede 1 Fiskefrikadeller af hvilling, billede 2 Fiskefrikadeller af hvilling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Hvillingfilet uden skind
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.75 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Stegning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
Fisk og løg køres gennem kødhakkeren. Farsen røres sej med salt og æggehvide, på røremaskine 5-10 minutter.

Hvedemel, æggeblomme, sødmælk og peber røres i og farsen trækker køligt 30 minutter.

Steges på pande ved god varme i smør og olie.

Kan evt. brunes af på panden og lægges i en bradepande som stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca 10 minutter.

Tips:

Tilsæt evt. friske hakkede krydderurter.





karakterer:
Opskriften er vist 24002 gange,
og udskrevet 436 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5886 (1401 kcal)
KJ pr. Pers. 1471 (350 kcal)
Vægt ialt 1243 gram
Vægt pr. Pers. 310 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 473 KJ (112 kcal)
Protein 13.0 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu