Johns Fiskefrikadeller
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Fryseegnet : er fryset egnet Indsendt af : John Kristensen Indsendt : Red : |
|
|
Alt fisken hakkes 1 gang (Kødhakker)
Spæk, løg og porrer hakkes ligeledes. 1 lille gryde med 1/2 l vand bringes i kog, der i tilsættes timian og bouillon dette skal nu koges ind til ca.1/4 l fond. Timian "kvisten" tages nu op. Det hele røres nu sammen 1 en god røremaskine. Dellerne steges på svag varme ca. 5 min. på hver side. Tips: Hvide kartofler, groft brød og hjemmelavet remolade serveres til. |
|
Opskriften er vist 8827 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne