Sønderjydske frikadeller
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : ukendt Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser røres godt sammen. Formes til frikadeller og steges i margarine på panden. Ønskes farsen mere lind, tilsættes lidt mere vand.
Tips: Rigtig gode en sommerdag, med f.eks. en god kartoffelsalat eller bare en fyldig salat. |
|
Opskriften er vist 6237 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (37 stemmer) |
|
Kommentarer mim - 2020-11-28 07:52:31 De bedste frikadeller jeg har lavet. Linea - 2018-11-19 15:23:07 De blev sgu gode, en super god opskrift :-) Mig - 2017-08-19 09:31:08 De blev virkelig gode, fulgte også opskriften fuldt ud. Madmor - 2017-01-15 13:49:57 De blev gode, de bedste frikadeller jeg har lavet. Mona M - 2016-12-06 17:21:44 De blev simpelthen gode, har aldrig før lavet så gode frikadeller :-) GitteRM - 2016-05-18 16:34:40 De er simpelthen fantastiske. Jeg tror altid, at de vil smage for meget af salt eller peber, men de ER bare gode. Mia - 2013-04-05 08:54:39 Fulgte opskriften til punkt og prikke og de blev super gode :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne