And med rabarberkompot og spinatfrikadeller
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt : Red : |
|
|
Rids andebrysterne i fedtet og steg dem på panden (eller i ovnen) med salt og peber i lidt olie til den har ønsket konsistens 15-25 min.
Rabarberkompot: Skær rabarberne i skiver og hæld dem i en gryde med ½ dl rørsukker og ½ dl æblegele. Lad det simre mens det andet mad laves. Tilsæt gerne vaniljesukker. Spinatfrikadeller: Bland ingredienserne til spinatfrikadellerne og pensel ½ tsk olie på en teflonpande og steg spinatdejen som 6 små frikadeller i ca. 4 min på hver side ved svag varme. |
|
Opskriften er vist 22776 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne