Fiskefrikadeller Rigtig Gode og mager

Fiskefrikadeller Rigtig Gode og mager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Karin Skærbye

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Torskefileter
1 Æggehvide
0.5 dl.mælk
1 spsk.Kartoffelmel
0.5 spsk.Hvedemel
1 tsk.Revet løg
0.5 tsk.Bagepulver
0.5 tsk.Salt
1 spsk.Plantemargarine til stegning
 
Opskrift:
Torskefileterne skæres i mindre stykker. De øvrige Ingredienser kommes i en foodprocessor eller blendes. Torskekødet tilsættes lidt af gangen. Farsen røres glat. Trækkes ½-1 time i køleskab.

Farsen formes til 6 frikadeller. Steges i 5-6 min. På hver side, ved svag varme.

Tips:

Serveres med kartofler, grønsager og evt. mager remoladesovs. Kolde fiskefrikadeller er gode som pålæg.





karakterer:
Opskriften er vist 11503 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-09 18:10:09
Meget lette at lave og de bliver rigtig gode og luftige. Har lavet dem et par gange, sidst brugte jeg 250 g fisk og hele ægget (hvide og blomme) og en håndfuld purløg, dem kunne familien rigtig godt lide.