Skaldyrsfrikadeller med rejer, krabbe
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Reje og krabbekød ingefær peber æggehvider fiskesauce, koriander og chili blende i foodprocessor.
Melet røres i og lad farsen så ½ time i køleskab.
Steg runde frikadeller i 4 cm olie brug en teske så de er mundrette i størrelsen. Steg gerne flere gange så de er gyldne over det hele. Kan sættes på kød pinde ved servering og serveres med salat ris og dipsauce til. |
|
Opskriften er vist 18129 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne