Marokkanske frikadeller
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Muslima Indsendt : Red : |
|
|
Sæt den ris, der skal være tilbehør, over og koge (ikke den, der skal i farsen)
Vend farsen med ris Tilsæt kanel, paprika og stødt koriander Smelt 150 gr. smør/margarine på en stor pande og form farsen til ca. 20 frikadeller Frikadellerne brunes på alle sider, for at få "lukket" frikadellerne, så de ikke går i stykker senere Hak løgene fint og drys over frikadellerne Tilsæt safran og peber samt bouillon Lad frikadellerne simre i ca. 40 minutter. Se til det indimellem og tilsæt vand efterhånden. Det skal ikke koge tørt, men heller ikke blive helt vandet. Når frikadellerne er færdige drysses den hakkede persille over sammen med citronsaften Server det hele med brød, salat og ris. |
|
Opskriften er vist 13858 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne