Gulerodsfrikadeller 02
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Mellerup89 Indsendt : Red : |
|
|
Riv løg og gulerødder groft på et rivjern. Kom løg og gulerødder i en skål sammen med farsen. Tilsæt salt, peber, mel og mælk og rør godt sammen. Tilsæt ægget og rør igen til massen er ensformig.
Farsen skal være til at forme. Er farsen for fast tilsættes mælk og er massen for flydende tilsættes lidt mere mel. Frikadellerne steges på en pande med lidt fedtstof til de er gennemstegte. Serveres med kogte kartofler og gulerødder og en god brun sovs! |
|
Opskriften er vist 8021 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer nina - 2014-08-13 00:01:41 Det lyder godt det skal prøves men måske lidt hakke peberfrugt i også. og gulerød råkost med æble og lidt rosiner citron saft over og lidt sødmiddel. det bliver hvis helt godt :O) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne