Urtefrikadeller
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 85110 gange,
og udskrevet 3053 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Maja - 2014-09-01 18:20:37 "Dejen" er virkelig svær at arbejde med. Jeg kommer ikke til at følge denne opskrift igen. Desværre. De lyder ellers gode. Veganika - 2013-11-27 23:54:06 Hvis du skal have væden fra squash, skal du rive den, og strø en smule salt over det revne squash, lad det stå i en skål 10min, så kommer alt væde ud, derefter hældes væden fra i dørslag ;-) Benner - 2013-09-16 13:57:09 Super frikadeller! matilde - 2011-09-01 13:48:38 de skulle vel nok kunne fryses, mht persille er det kun i retter, der ikke gennemsteges, der kan være et problem, hvis maden varmes op igen næste dag (og igen ikke gennemsteges) Inge V. - 2010-07-18 13:34:55 Til Rie. Du kan lægge de revne squash i en sigte og så trykke (hårdt)på dem med en grydeske eller tag den revne squash imellem hænderne og knug dem sammen. Lidt ligesom, når man former en snebold. Lise - 2010-05-31 10:54:07 Kan man fryse frikadellerne og varme dem op igen.... tænker på persillen? Rie. - 2010-05-09 08:59:59 Måske et dumt spørgsmål, men hvordan presser jeg squasen fri for væde? :-) Og et andet er, har du en opskrift på den tomatsovs, den ser virkelig lækker ud. :-) Wicky - 2010-02-22 17:17:04 Sætter mig i skamme krogen vringede lidt på næsen da jeg læste opskriften har lige laved dem og må indrømme de smager hamrende godt og jeg er ikke vegetar vil servere frisk pasta og tomat sauce til. Og skal sige fra hunden at han også kan li dem så hunde ejere har ingen undskyldning de er sunde. anonym - 2009-09-04 15:40:51 Istedet for havregryn kan du bruge hirseflager eller rasp anonym - 2009-03-02 12:20:13 Er der nogen gode ideer til hvad man kan bruge istedet for havregryn, har nemlig nikkelallergi :-) vh Puk Pernille - 2008-06-13 14:13:22 mums! jeg er vegetar og jeg bildte min familie ind, at der var kalkun i - og de troede på det! de var virkelig vidunderlige. da jeg heller ikke spiser æg eller mælk, brugte jeg i stedet for et æg en halv dl. rismælk. sonja - 2007-10-08 14:25:43 flæk squashen og tag kernerne ud, riv squashen og læg i dørslag med lidt salt i ca. 10 min. vrid derefter så megen væde ud som du kan. rasmus - 2007-08-13 16:58:11 hvordan får man væden fra? Og skal squashen skrælles først? Sonja - 2005-01-01 01:01:01 bløde indeni og sprøde udenpå meget lækre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne