Kalkunfrikadeller

Kalkunfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkunfrikadeller, billede 4 Kalkunfrikadeller, billede 1 Kalkunfrikadeller, billede 2 Kalkunfrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kalkunkød. hakket
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
50 gram Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
   
0.5 tsk. Merian, tørret
0.5 bdt. Koriander, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Stegning:
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
Finthakkede løg, peberfrugt og tomater blandes med kødet. Krydderier, æg og maizena tilsættes. Lad farsen hvile i køleskabet i 1/2 time.

Formes med en ske til frikadeller og steges i olie 3-4 minutter på hver side.

Serveres med pasta og tomatsauce.






karakterer:
Opskriften er vist 35547 gange,
og udskrevet 945 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5390 (1283 kcal)
KJ pr. Pers. 1347 (320 kcal)
Vægt ialt 917 gram
Vægt pr. Pers. 229 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 587 KJ (139 kcal)
Protein 13.7 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu