Frikadeller med basilikum og parmesan
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Jens Otto Kragh Indsendt : |
|
|
Bland alle tingene undtagen fedtstof til farsen. Lad den hvile i 10 min. steg frikadellerne i ca. 7 min på hver side.
Tips: Du er grim! |
|
Opskriften er vist 16210 gange,
og udskrevet 347 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne