Vegetarfrikadeller med gulerod
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Pan Indsendt : Red : |
|
|
Alle grøntsager bør hakkes eller rives meget fint for at undgå, at dellerne falder fra hinanden under stegning.
Riv gulerødderne så småt som muligt. På den måde kommer "farsen" nemmere til at hænge sammen pga. væden. Hak løg meget fint eller riv dem evt. med et rivejern. Hak peberfrugt i små stykker. Hak valgfri mængde persille. Kom grøntsager, persille, rasp og æg i en skål og tilsæt en god mængde krydderi. Antallet af æg afhænger af "farsens" klæbrighed; æggene hjælper ingredienserne med at holde sammen. Kom olivenolie på en pande og varm op. Form dellerne efter ønsket størrelse og steg på panden, til de er gyldenbrune eller lettere brankede. Undgå for høj varme. Tips: Gulerodsdellerne kan bla. serveres med kartofler og sovs eller bruges i en burger. Desuden smager de rigtig godt kolde på et stykke rugbrød til en eventuel madpakke. |
|
Opskriften er vist 19275 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne