Lammefrikadeller på spid
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Skær løget i ringe og steg det i olien sammen med presset hvidløg.
Tilsæt flåede tomater, tomatpuré, vand, laurbærblade og rosmarin.
Kog saucen ved svag varme i ca. 15 min.
Tag laurbærbladene op og afkøl saucen.
Rør kødet sammen med æg og hvedemel. Tilsæt hakket løg, presset hvidløg og bredbladet persille. Form kødet til ovale frikadeller og kom dem på grillspyd. Grill lammefrikadellerne til kødet er mørt. Skær auberginen i skiver, drys med salt og lad dem trække i ½ time. Skyl dem fri for salt og tør dem godt. Vend dem i sammenpisket æg og rasp og steg dem til de er gyldne. Server lammefrikadellerne med de panerede auberginer og tomatsauce. Servér med en lækker grøn salat. Tips: Grill evt. lange tyrkiske grønne pebre (ikke stærke) og nogle store champignons til – det er bare lækkert |
|
Opskriften er vist 7686 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne