Frikadeller i fad

Frikadeller i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : HME

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Frikadeller:
2 æg
2 spsk.hvedemel
1 spsk.rasp
2 løg
 
 Sovsen(fyldet):
300 g.Bacon
500 g.Champion
4 store løg
2 gule peberfrugter
2 røde peberfrugter
140 g.Tomatpure, koncentreret
 skummetmælk
4-5 fedhvidløg
 Muskatnød, stødt
 estragon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør frikadellefarsen, steg frikadellerne og kom dem i et ovnfast fad.
Championer, peberfrugter og løg skæres i skiver og svitses i det resterende fedtstof på panden, kom de knuste fed hvidløg ved sammen med lidt soya (evt. lys kinesisk). Kom fyldet oven på frikadellerne i fadet, med en hulske så der er lidt væde tilbage på panden.
Kog panden af med skummetmælk (fløde), tilsæt tomatpure og diverse krydderier (forslag i opskriften) hæld også det i fadet og dæk det hele med bacon, kom det i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30min.

Tilbehør:
Flutes, ris eller pasta.

Tips:

Hvor meget skummetmælk (fløde) der skal i er et temperaments spørgsmål. Nem og hurtig ret.





karakterer:
Opskriften er vist 21770 gange,
og udskrevet 435 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-22 11:53:43
Ja, jeg så det godt, men jeg aner ikke hvordan man retter i det indsendte.

  -   2010-11-20 11:07:35
Jeg vil antage at det vil være hensigsmæssigt at tilføje ingredienslisten ca. 400-500 gram hakket kalv og flæsk - ellers bliver frikadellerne nok ret løse i det...