Frikadeller i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : HME Indsendt : Red : |
|
|
Rør frikadellefarsen, steg frikadellerne og kom dem i et ovnfast fad.
Championer, peberfrugter og løg skæres i skiver og svitses i det resterende fedtstof på panden, kom de knuste fed hvidløg ved sammen med lidt soya (evt. lys kinesisk). Kom fyldet oven på frikadellerne i fadet, med en hulske så der er lidt væde tilbage på panden. Kog panden af med skummetmælk (fløde), tilsæt tomatpure og diverse krydderier (forslag i opskriften) hæld også det i fadet og dæk det hele med bacon, kom det i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30min. Tilbehør: Flutes, ris eller pasta. Tips: Hvor meget skummetmælk (fløde) der skal i er et temperaments spørgsmål. Nem og hurtig ret. |
|
Opskriften er vist 21770 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (18 stemmer) |
|
Kommentarer HME - 2010-12-22 11:53:43 Ja, jeg så det godt, men jeg aner ikke hvordan man retter i det indsendte. Gunnar S. Müller - 2010-11-20 11:07:35 Jeg vil antage at det vil være hensigsmæssigt at tilføje ingredienslisten ca. 400-500 gram hakket kalv og flæsk - ellers bliver frikadellerne nok ret løse i det... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne