Frikadeller med øl
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : NaLa Indsendt : Red : |
|
|
Rør frikadellefarsen sammen og lad hvile en times tid på køl.
Frikadellerne steges. Øllet smages i de færdigtstegte frikadeller, så vælg en øl du synes godt om. Tips: Vi spiste frikadellerne med ris kogt i grøntsagsbouillon, blandet med sauteret gulerodsstrimler, rød peberstrimler samt ærter. Serveres med sød chili sauce. Det var et stort hit! -Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 12471 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer AnneGreteh - 2014-03-12 14:18:52 16,5 dl. dåse øl .... det ER meget (ca. 1,5 liter!!!)- så mon ikke man skulle nøjes med 1,6 dl. som svarer til ½ dåseøl :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne