Fiskefrikadeller af gedde
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Gedde - Gede Indsendt af : Ann-Britt Indsendt : Red : |
|
|
Geddefileterne hakkes med løg og resten af ingredienserne tilsættes. Vær forsigtig med fløden. Farsen må gerne være lidt lind men endelig ikke tynd.
Lad farsen hvile lidt.
Dellerne steges i lige dele planteolie og margarine ved middel varme.
Marinerede grøntsager: Løget skæres i både. Gulerødderne skæres i stave. Koges i 5 min. i letsaltet vand. Overhældes straks med koldt vand til grøntsagerne er helt afkølede. Tomater og peberfrugter skæres i passende stykker. Alle ingredienserne rystes godt sammen og smages til. Hældes over grøntsagerne. Dressing/kold sovs: Bland ingredienserne sammen og smag til. Tips: I stedet for dressingen/den kolde sovs kan man jo i stedet lave persillesovs eller remouladesovs eller sennepssovs. Tilbehøret kan også være råkost i stedet for de marinerede grøntsager. |
|
Opskriften er vist 33200 gange,
og udskrevet 609 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (69 stemmer) |
|
Kommentarer kha - 2011-01-18 12:29:25 God opskrift. Hjemme hos os er fiskefrikadeller altid et hit. Prøv at servere karrysovs til (evt lavet med fiskebouillon) Og rispilaf. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne