Kalkunfrikadeller med tzatziki og krydderkartofler
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 78763 gange,
og udskrevet 8486 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-07-30 20:46:34 Til Johnny: (Ingredienserne røres godt sammen) og hakket kalkun er en af disse ingredienser Ulla - 2021-07-25 14:44:00 Køb et kalkunbryst .så vej det antal gram af og hak det selv. Resten kan blive tern, skiver til andet. Det gør jeg med kylling, så ved man også det er den rene vare man får Johnny - 2020-06-25 08:06:11 Mangler der ikke kalkun i vejledning sun - 2011-06-16 15:59:19 jeg kunne ik få kalkunfars, så prøvede med kyllingfars. Det var rigtigt godt også. anonym - 2010-11-27 17:46:31 Kæresten var fuldstændig vild med frikadellerne - han spiste 12 stk:D Kan varmt anbefales! Line - 2010-03-29 18:29:23 Rigtig dejlige frikadeller :-) God frisk smag. Passer perfekt med kartofler og tzatziki. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne