Ovnbagt gulerodsfrikadeller
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Ludvina Indsendt : Red : |
|
|
Rør kødet med salt. Riv løget groft og gulerødderne fint og rør begge dele i kødet sammen med æg og mel. Tilsæt peber, timian og spæd til med mælk, til farsen er blød. Form 16 frikadeller og læg dem i et ovnfast fad med mellemrum. Skær bacon i skiver og læg et stykke oven på hver frikadelle. Læg tomaterne i mellemrummet mellem frikadellerne. hæld bouillon ved og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min. ved 250 grader
Tips: Server med kogte kartofler |
|
Opskriften er vist 12149 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-05-15 03:37:41 Det er sgu de bedste frikadeller jeg har lavet, evt. med nyy kartofler til, så er det perfekt og MEGET nemt :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne