Ovnbagt gulerodsfrikadeller

Ovnbagt gulerodsfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Ludvina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.svinekød ca. 10% fedt
1 løg
2 store gulerødder
1 æg
3 spsk.hvedemel
1 dl.skummetmælk
2 stk.bacon i skiver
500 g.cherrytomat
0.75 dl.bouillon flydende eller bare vand
 
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
2 spsk.timian
 
Opskrift:
Rør kødet med salt. Riv løget groft og gulerødderne fint og rør begge dele i kødet sammen med æg og mel. Tilsæt peber, timian og spæd til med mælk, til farsen er blød. Form 16 frikadeller og læg dem i et ovnfast fad med mellemrum. Skær bacon i skiver og læg et stykke oven på hver frikadelle. Læg tomaterne i mellemrummet mellem frikadellerne. hæld bouillon ved og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min. ved 250 grader

Tips:

Server med kogte kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 12149 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-15 03:37:41
Det er sgu de bedste frikadeller jeg har lavet, evt. med nyy kartofler til, så er det perfekt og MEGET nemt :-)