Grøntsagsfrikadeller 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Emma Haa Indsendt : Red : |
|
|
Bland æggene med farsen. Skræl og riv gulerødderne og kartoflerne, og tilsæt dem. Hak brocolien og krydderurterne meget fint. Tilsæt det. Rør godt i farsen. Den har godt af, at stå i køleskabet i en halvtimes tid, men det kan undlades! Form frikadeller, og steg dem i lidt margarine på hver side.
Serveres med kartofler, ris, salat og/eller brød. |
|
Opskriften er vist 7498 gange,
og udskrevet 148 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Emma Haa - 2008-11-08 17:18:57 Hej :) Har lige en anden variation har (som jeg også selv har skrevet) 100 g. broccoli 3 store tomater 5 gulerødder 1 peber (gerne rød, da de er de mest smagfulde) 300 g. hakkekød 1 kop mel (”almindelig” kaffekop) Lidt salt og peber 2 æg Skræl gulerødderne, og riv dem. Rens broccolien for jord, og skær den i små stykker. Rens peberfrugten for kerner, og skær den i små stykker. Skyl tomaterne, og skær dem i små stykker. Læg alle grøntsagerne i en skål, og stil den væk. Læg kødet i en skål, og bland det med mel og æg. Ælt det godt sammen. Tilsæt lidt salt og peber. Rør forsigtigt grøntsagerne i. Smelt lidt margarine på en pande, og form farsen til små kugler. Brug evt. en ske. Steg dem omkring 7-8 minutter på hver side, og server dem så. Tip: Disse er rigtig gode til salat og kartoffelbåde, eller bagte kartofler og flute. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne