Oksefrikadeller med flødekartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet blandes med æg, mel, salt, peber, hakket løg og timian. Røres godt sammen og spædes med mælken. Lad farsen hvile 1 time. Form frikadellerne med en ske og steg dem i smør på panden.
Flødekartofler: Kartoflerne skrælles, skæres i små stykker og kommes i en gryde. Tilsæt fløden og lad dem koge langsomt under låg, til de er møre. Smag til med hvidløgssalt og drys med hakket grønt. |
|
Opskriften er vist 25309 gange,
og udskrevet 559 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer -_-' - 2011-09-04 13:22:12 Hmmm... Glæder mig til at lave den..:D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne