Græske frikadeller med tomatsalat
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Steges som mor (eller far) har lært os, efter at farsen har sat sig lidt. Inden frikadellerne vendes, placeres et lille laurbærblad oven på hver.
Serveres med små kartoffelbåde råstegt i olie og en salat bestående af tomater, oliven, fetaost og frisk basilikum med en god olivenolie over (med god mener vi f.eks. en Monini Extra Virgin). |
|
Opskriften er vist 33633 gange,
og udskrevet 710 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne i Nice - 2014-02-04 12:50:38 Putter også lidt fetaost i og en lille smule kanal - det giver lige den græske smag synes jeg. Pips - 2009-05-31 08:31:39 Tjah Jakobsen, så var der da ikke meget græsk tilbage i den opskrift :-/ jakobsen - 2005-01-01 01:01:01 jeg lavede dem med kalv og flæsk uden rasp plus lidt mælk og mel. de faldt i go jord hos både mand og barn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne