Græske frikadeller med tomatsalat

Græske frikadeller med tomatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hakket lammekød
1  æg
2 fedhvidløg
1 lillehakket løg
1 duskhakket persille
 salt
 peber
2-3 spsk.rasp
 et skvæt danskvand
 
Opskrift:
Steges som mor (eller far) har lært os, efter at farsen har sat sig lidt. Inden frikadellerne vendes, placeres et lille laurbærblad oven på hver.

Serveres med små kartoffelbåde råstegt i olie og en salat bestående af tomater, oliven, fetaost og frisk basilikum med en god olivenolie over (med god mener vi f.eks. en Monini Extra Virgin).





karakterer:
Opskriften er vist 33633 gange,
og udskrevet 710 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-04 12:50:38
Putter også lidt fetaost i og en lille smule kanal - det giver lige den græske smag synes jeg.

  -   2009-05-31 08:31:39
Tjah Jakobsen, så var der da ikke meget græsk tilbage i den opskrift :-/

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg lavede dem med kalv og flæsk uden rasp plus lidt mælk og mel. de faldt i go jord hos både mand og barn