Sønderjydske fiskefrikadeller
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Hak torskefileter, spæk, kartofler og løg gennem kødmaskinen. Rør det sammen med æg og rasp. Tilsæt vand, så farsen får en passende konsistens. Kryds med salt og peber. Steg dellerne gyldne ved svag varme og spis dem med pillede kartofler og persillesovs.
|
|
Opskriften er vist 22681 gange,
og udskrevet 474 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne