Gode gammeldags frikadeller
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det hakkede kød kommes i en skål og blandes med finthakket løg, rasp, salt, peber, æg og den smuldrede bouillonterning.
Vandet tilsættes lidt af gangen, og det hele røres til en fars som trækker i køleskabet ca. 30 minutter. Fedtstoffet brunes på panden, og farsen formes til frikadeller, der steges på begge sider, til kødet er gennemstegt. Frikadellerne serveres med kogte kartofler, grønsager og brunet smør. |
|
Opskriften er vist 93036 gange,
og udskrevet 1954 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (80 stemmer) |
|
Kommentarer René - 2018-05-07 18:29:58 For salte. saslar - 2013-01-14 17:27:22 Det ser lækkert ud skal have det i aften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne