De perfekte frikadeller
Indsendt : Red : |
|
|
Rør først kødet sejt med salt og sukker. Riv guleroden på den fine side af et rivejern. Pres det meste af væsken ud af det. Riv, snit eller blend løget og hvidløget (meget fint).
Alle ingredienser blandes i kødet én af gangen (undtagen mælk). Mælk blandes i til sidst, og binder farsen sammen. Lad farsen hvile en times tid og giv den en omrøring igen før stegning. Steges i rigeligt smør på en pande, ved svag til middel varme. |
|
Opskriften er vist 2921 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne