Sønderjyske frikadeller med snysk
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Snysk:
Bring vandet i kog. Gulerødder og bønner koges med i 5 min. Derefter tilsættes kartof-lerne og det koger yderligere i 10 min. Mælken tilsættes sammen med Oscar Lys Basis. Retten kogens igennem under omrøring. Ærterne vendes i retten, der smages til med salt og Santa Maria sort peber. Drys med persille ved udportionering i dyb tallerken. NB: Spæd evt. med mælk til lind konsistens. Frikadeller på sønderjysk: Flæskefars blandes med rasp og kogte kartofler, lidt stødt allehånde og nellike. Frikadellerne spises ved siden af med rugbrød. |
|
Opskriften er vist 23059 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer IML - 2024-07-04 12:15:43 Oscar lys basis , hvad er det Rene Jepsen - 2023-09-14 10:59:03 Sønderjyske frikadeller indeholder hverken allehånde eller nellike. Og da slet ikke kartofler. Det er en ommer. Halv kalv halv flæsk, æg, rasp, mel, fint hakket løg, salt og peber og lidt vand eller mælk. Thats it :-) anonym - 2012-08-30 14:22:26 Ja kartofler i Sønderjydske frikadeller findes overhovedet ikke.Det kan umuligt være en ægte sønderjyde der har sendt den tåbelige opskrift. Frikadeller, røget skinke, kogt skinke og hamburgerryg er meget passende til retten, for så er den nemlig sønderjydsk. Camilla.! - 2008-11-12 19:29:30 Hvad? Der skal da ikke frikadeller til snysk! Drop det og kun snysken.. Hanne - 2007-06-18 13:25:32 Hvem i alverden har dog fundet på, at der skal kogte kartofler i sønderjyske frikadeller? Glem alt om det og nøjes med resten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne