Kyllingefrikadeller 03
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : SaraCecilie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingekødet røres i en gryde med salt og peber. De øvrige ingredienser røres sammen og vendes i kødet. Farsen hviler i en times tid.
Brunes ved høj varme og bages i ovn. 200 grader C. alm. ovn 15-20 min. Tips: Serveres med blomkål eller kogte/bagte gulerødder og kartofler. |
|
Opskriften er vist 58832 gange,
og udskrevet 1710 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-03-15 14:28:48 Rigtig god opskrift. Jeg kom min egen krydderiblanding i, og det fungerede fint (gurkemeje, peber, ingefær, cayennepeber og spidskommen). anonym - 2010-08-25 15:55:24 De er rigtig gode - og børnene er helt vilde med dem! anonym - 2010-02-04 17:03:50 De absolut mest fantastiske kyllinge deller. De bliver rost til skyerne af alle der smager dem :-)) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne