Frikadeller i airfryer
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør farsen først med salt.
Herefter røres æg finthakket lød samt hvedemel i. Til sidst tilsættes mælk lidt af gangen til en god fast fars. Sættes evt. i køleskabet 30 minutter. Farsen formes til frikadeller som lægges i kurven på airfryeren uden at frikadellerne rører hinanden. Gives 15 minutter ved 180 grader C. |
|
Opskriften er vist 6635 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne