Spanske frikadeller (Albóndigas)
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt : |
|
|
Fars:
Rør farsen sammen og krydr den godt. Steg valnøddestore frikadeller i olie på panden. Sovs: Svits mandler og knuste hvidløgsfed i olien sammen med hakket løg. Kom de øvrige ingredienser i og lad sovsen koge 15 minutter. Smag den godt til. Varm frikadellerne i tomatsovsen, inden de serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 11298 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne