Spanske frikadeller (Albóndigas)

Spanske frikadeller (Albóndigas), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Fars:
500 g.hakket kalve og flæskekød
1 dl.rasp
3 spsk.Rødvin
1 æg
2 fedhvidløg
2 spsk.Hakket persille
1.5 tsk.salt
1 tsk.friskkværnet peber
 
 Tomatsovs:
1 spsk.Olivenolie
25 g.smuttede finthakkede mandler
2 fedhvidløg
2 mellemstore finthakkede løg
1 ds.Flåede tomater
2 spsk.Konc tomatpure
1 dl.hvidvin
1 dl.lys bouillon
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Fars:
Rør farsen sammen og krydr den godt. Steg valnøddestore frikadeller i olie på panden.

Sovs:
Svits mandler og knuste hvidløgsfed i olien sammen med hakket løg. Kom de øvrige ingredienser i og lad sovsen koge 15 minutter. Smag den godt til.

Varm frikadellerne i tomatsovsen, inden de serveres med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 11298 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu