Græske frikadeller 03
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : madelsker Indsendt : Red : |
|
|
Kom fars, løg, hvidløg, persille, kryddderier, mælk, æg og mel i en skål og rør det til en fars.
De soltørrede tomater snittes og blandes i farsen. Fetaen skæres i små tern og blandes forsigtig i. Lad farsen hvile et kvarter inden de steges på panden. |
|
Opskriften er vist 5984 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne