Porrefrikadeller
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Katrine Indsendt : Red : |
|
|
Kog porren blød og si vandet fra (gem evt. 2½ dl. til sovs). Blend porren fin. Kom fars, blendet porre, æg, mel, lidt afkog fra porren, peber og salt i en skål og rør det grundigt sammen.
Tænd for panden, put margarine herpå. Når denne er varm nok, formes der kugler af farsblandingen og de puttes på panden. Steges i ca. 20 ved medium temp. Tips: Drys med salt under stegningen. Det kan været et lækkert og let alternativ at bruge de 2½ dl. afkog fra porren til sovs. Bland evt. med milda madlavningsfløde 4% og 1 svine bouillonterning, samt kulør. Røre til med maizena stivelse. |
|
Opskriften er vist 11363 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Birgitte - 2017-04-30 10:44:06 Der står ikke, hvor meget kød man skal bruge. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne