Frikadeller i tomatsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det skal æltes med hånden til en fast fars, formes til med en spsk. til små aflange frikadeller som steges, og derefter lægges i en bradepande.
Sovs: Løgene svitses i en gryde tomater og de øvrige ingredienser tilsættes evt. lidt vand senere, sovsen må ikke være for tynd. Det hele simre i 15 min. og der drysses med lidt mel for at jævne til sidst. Sovsen hældes over de stegte frikadeller og sættes i ovnen i 30 min ved 200 grader C. alm. ovn. Serveres med hjemmelavede pommes frites. Tips: : Kan også serveres med båndspaghetti, eller evt. serveres kolde næste dag med brød og fetaost. |
|
Opskriften er vist 127022 gange,
og udskrevet 1469 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Diana C - 2016-02-06 20:34:17 Har lavet opskriften kun med oksefars. Det blev rigtig lækkert, En opskrift jeg gerne vil anbefale Mette - 2007-05-21 16:46:45 det smagte rigtig godt, skal have det igen i dag :+) Rikke! - 2005-01-01 01:01:01 lyder godt men vi har ikke lavet det endu maren - 2005-01-01 01:01:01 super god mad ret malle - 2005-01-01 01:01:01 godt mega lækkert soen - 2005-01-01 01:01:01 det lyder da lækkert men har ikke smagt det endu :-) Mig - 2005-01-01 01:01:01 Det smager meget godt og er nemt at lave... Os : ) - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder mega lækkert, men vi har ikke tid til at lave det.. desværre : ( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne