Krydrede frikadeller i ovn

Krydrede frikadeller i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Krydrede frikadeller i ovn, billede 4 Krydrede frikadeller i ovn, billede 1 Krydrede frikadeller i ovn, billede 2 Krydrede frikadeller i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 tsk. Havsalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Paprika
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Farsen røres med salt. Peberfrugt, løg og hvidløg renses og snittes i små fine tern (Benyt evt. blender).

Peberfrugt og løg vendes i farsen. Krydderier og æg vendes i farsen. Mel tilsættes til farsen hænger sammen. Den revne ost tilsættes.

Farsen formes til frikadeller.

Frikadellerne bages i ovn på bagepapir i ca. 30 minutter ved 200 grader C alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 255681 gange,
og udskrevet 4429 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (64 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5827 (1387 kcal)
KJ pr. Pers. 1456 (346 kcal)
Vægt ialt 990 gram
Vægt pr. Pers. 247 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 588 KJ (140 kcal)
Protein 12.8 gram
Fedt 7.5 gram
Kulhydrat 5.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-04-12 16:42:58
Dejlig opskrift Tilsatte persille og cayennepeber i stedet for paprika.

  -   2017-06-12 12:02:23
Spørger helt tosset, men skalde skal ikke vendes vel ??

  -   2014-11-23 10:56:00
Med små frikadeller, 30 - 40 gram, passer det fint med 30 minutter.

  -   2014-04-15 15:17:04
Enig i, at de skal have mere end 1/2 time i ovnen, for at få en fin gylden farve. Jeg har udskiftet paprika med basilikum, med et godt resultat. Måske kan man med fordel skrue op for varmen og tá dem ud lidt før tid.

  -   2012-12-04 14:39:05
Frikadeller som er lavet på panden smager bedre..

  -   2012-04-03 20:57:25
Kan de mon fryses?

  -   2010-09-12 13:54:19
De er virkelig gode - perfekte til madpakken! (jeg lavede dem dog uden ost)

  -   2005-01-01 01:01:01
De kan sagtens tåle 45 min. i ovnen. Tilsæt gerne mere hvidløg og krydderier. De dufter og smager godt. Især kolde, det forstærker smagen.