Frikadeller, bulgarske
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Bulgarien Indsendt : |
|
|
Blød brødet op i vand. Hak løg og persille meget fint. Bland det hele med kødet i en skål. Pres hvidløg over. Tilsæt æg, peber og salt. Form 8 frikadeller som lægges på en pande med olie. Steg dem 5 minutter på hver side. Server med smørristede kartofler.
|
|
Opskriften er vist 15113 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Migh lille Bulgarske piee - 2005-01-01 01:01:01 det er ikke Bulgarsk Migh lille Bulgarske piee - 2005-01-01 01:01:01 nej det har jeg smagyt 1000 gange Linda - 2005-01-01 01:01:01 det er ihvertfald ikke bulgarsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne