Indiske frikadeller i yoghurt
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Skræl ingefær, pil løg og hvidløg. Del chilien på langs og fjern kernerne.
Hak det hele meget fint. Rør kødet med æg, maizena, løg og krydderier. Stil det koldt ½ times tid. Form kødet til små frikadeller på størrelse med valnødder og steg dem i olie. Server frikadellerne rygende varme i den kolde yoghurt. |
|
Opskriften er vist 18914 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne