Indiske frikadeller i yoghurt

Indiske frikadeller i yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.fårefars
1 æg
1 spsk.maizena
1 lilleløg
1 fedhvidløg
1 cm.frisk ingefær
1 lillechilipeber
1 tsk.stødt koriander
0.5 tsk.spidskommen
 salt
 olie til stegning
2.5 dl.yoghurt naturel
 
Opskrift:
Skræl ingefær, pil løg og hvidløg. Del chilien på langs og fjern kernerne.
Hak det hele meget fint.

Rør kødet med æg, maizena, løg og krydderier. Stil det koldt ½ times tid.

Form kødet til små frikadeller på størrelse med valnødder og steg dem i olie.

Server frikadellerne rygende varme i den kolde yoghurt.





karakterer:
Opskriften er vist 18914 gange,
og udskrevet 291 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu