Fiskefrikadeller der smager
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Indsendt af : Ib Holm Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Tø fiskene op i køleskab natten over, hak dem i en kødhakker sammen med krabbekød og løg.
Rør farsen sammen med æg, mel, kartoffelmel, rasp, salt og peber. Lad det hvile i køleskab ½ time før stegning. Brug rigeligt med margarine til stegning, steg dem i ca. 6-7 min. på hver side. Der bliver ca. 18 store frikadeller af ovennævnte, som færdigrørt vejer ca. 1 kg. Tips: Tomatsauce: 25 gr. smør smeltes ved svag varme og drysses med 2½ spsk. mel under omrøring, derefter tilsættes 4-5 dl. tomatjuice, så det får en, efter ønske, passende konsistens. Aspargeskartofler smager fint til. Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 25172 gange,
og udskrevet 392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne