Risfrikadeller

Risfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Rikke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.ris
 
3 æg
1 dl.frosne ærter
1 dl.majs - dåse
1 bdt.springløg
250 g.kogt skinke el hamburgerryg
 salt
 peber
 
 olie til stegning
 
Opskrift:
risen koges som anvist på pakken og afkøles.

skinke eller hamburgryg skæres i mindre tern. Springløg skæres i skiver. Ris, skinke, løg, ærter og majs blandes. De 3 æg piskes let sammen inden de hældes over rismassen og rørres godt i "farsen" Smages til med salt og peber.
Formes til frikadeller og steges 4-5 minutter på hver side i lidt olie. Serveres med grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 7439 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-29 11:12:15
Rigtig nemt og lækkert!!!! Meget velset i ungernes madpakker og billig restemad! Mange tak!!!