Risfrikadeller
Fryseegnet : nej Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
|
|
risen koges som anvist på pakken og afkøles.
skinke eller hamburgryg skæres i mindre tern. Springløg skæres i skiver. Ris, skinke, løg, ærter og majs blandes. De 3 æg piskes let sammen inden de hældes over rismassen og rørres godt i "farsen" Smages til med salt og peber. Formes til frikadeller og steges 4-5 minutter på hver side i lidt olie. Serveres med grøn salat. |
|
Opskriften er vist 7439 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-29 11:12:15 Rigtig nemt og lækkert!!!! Meget velset i ungernes madpakker og billig restemad! Mange tak!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne