Frikadeller 04
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Pernille Indsendt : Red : |
|
|
Kom kødet i en skål og rør det sejt med salt. Skræl løget og riv det fint på et rivejern. Put det i farsen. Rør peber og hvedemel i. Slå også ægget ud og rør det i. Rør mælk i, lidt af gangen og bland det hele godt sammen. Sørg for, at farsen ikke bliver for flydende. Rør farsen smidig. Stil den evt. i køleskabet i 30 minutter. Er farsen derefter for fast, tilsættes mere mælk.
Sæt en pande over ved god varme og put smør og olie på, så det bliver gyldent. Form farsen til aflange boller med en ske eller hænderne, så de hverken er for små eller for store. Kom frikadellerne direkte på panden. Start med at brune frikadellerne to-tre minutter på hver side, og steg dem derefter fem minutter på hver side ved middel varme, indtil de er gennemstegte. Mærk på frikadellerne om de er faste. Saften skal være gennemsigtig, og ikke rosa. Tips: Kan serveres med næsten alt. Sovs, grønsager, ris, pasta, alt muligt. Kartoffelsalat er også lækkert til frikadeller. |
|
Opskriften er vist 14813 gange,
og udskrevet 501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-04-09 18:25:28 øhhh, virkelig lang forklaring til hvordan man blander 4 ingredienser sammen...?! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne