Spicy frikadeller med chili og ingefær
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Skrevet 30. marts 2009 af Tanya Hjorth Hansen Indsendt : |
|
|
Hak peberfrugten og chilien meget fint. Rør kødet sammen med peberfrugt, chili, ingefær og knust hvidløg. Tilsæt vineddike, sojasauce, sukker, salt og peber.
Varm olien på en pande ved god varme. Form farsen til 8 frikadeller, som lægges på den varme pande. Brun dem ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem videre ca. 3 minutter på hver side. Tips: Server med små hjemmebagte brød eller sprød salat. |
|
Opskriften er vist 18902 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne