Skvalderkålsfrikadeller

Skvalderkålsfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.unge skud af skvalderkål
2 æggeblommer
5 spsk.rasp
 
Opskrift:
Ca. ½ kg unge skud af skvalderkål blendes sammen med 2 æggeblommer og 5 spsk. rasp. Efter omrøring er farsen færdig. Den formes til små frikadeller og steges over svag varme. Man kan også blande hakkede skvalderkålsblade i kødfrikadellerne.





karakterer:
Opskriften er vist 17445 gange,
og udskrevet 361 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-19 20:32:54
Det er synd at blende skvalderkålen. Jeg blanserer i microovnen og hakker groft, blander med ramsløg eller alm.løg salt og peber æg og rasp eller havregryn og de er meget velsmagende. Bruger samme opskrift med brændenælder, gulerodstoppe, og ramsløg.

  -   2011-04-09 17:27:47
Hvor er opskriften?