Tunfrikadeller med champignon
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : sanne Indsendt : Red : |
|
|
tun hakkes med en gaffel, champignoner hakkes i småstykker, blandes i en skål med resten.
lad det stå i 1/2 time, og steg dem som frikadeller.
de er endnu bedre som kolde næste dag!!!! f.eks i et pitabrød eller lign.
|
|
Opskriften er vist 28725 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer ib - 2013-03-13 11:10:22 hvis man kommer lidt mejs i og en lille chili finthakket så er den hjemme og lidt fiskesovs Brumbasse50 - 2009-09-13 18:40:11 Interessant opskrift og den holder 100% Haral fishuman - 2008-12-10 15:59:22 synes ikk de smager ret godt og det virker lidt som en useriøs opskrift. anonym - 2005-01-01 01:01:01 det skal prøves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne