Dådyrfrikadeller

Dådyrfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrfars

Ukendt oprindelseslandKilde : Fulby Hjortefarm

Indsendt :      Red :
Dådyrfrikadeller, billede 4 Dådyrfrikadeller, billede 1 Dådyrfrikadeller, billede 2 Dådyrfrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 g.hakket dådyr
250 g.hakket svinekød
2-3 hakkede løg
2 æg
100 g.rasp eller hvedemel
2 stk.stødte nelliker
 Muskatnød, friskrevet
2 dl.danskvand
2 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Farsen røres godt igennem og hviler ca. 1 time i køleskab.

Hvis den er for fast kommes mælk eller fløde i og omrøres.

Formes til frikadeller og steges som vanligt.

Serveringsforslag:
Kartofler eller kartoffelsalat





karakterer:
Opskriften er vist 38362 gange,
og udskrevet 658 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-20 18:05:59
Her passede det med hensyn til væden, men det er en god idee at holde lidt væde tilbage, og tilsætte efter behov. Bliver farsen for våd, kan der dog altid tilsættes mere rasp eller mel.