Dådyrfrikadeller
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrfars Kilde : Fulby Hjortefarm Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Farsen røres godt igennem og hviler ca. 1 time i køleskab.
Hvis den er for fast kommes mælk eller fløde i og omrøres. Formes til frikadeller og steges som vanligt. Serveringsforslag: Kartofler eller kartoffelsalat |
|
Opskriften er vist 38362 gange,
og udskrevet 658 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-06-20 18:05:59 Her passede det med hensyn til væden, men det er en god idee at holde lidt væde tilbage, og tilsætte efter behov. Bliver farsen for våd, kan der dog altid tilsættes mere rasp eller mel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne