Hvillingfrikadeller

Hvillingfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.hvillingfilet uden ben og skind
200 g.løg
0.75 spsk.salt
1 æggehvide
 
250 g.kogte kartofler
150 g.bacon i skiver
2 spsk.hvedemel
1 æggeblomme
1 dl.sødmælk
 peber
 
 Stegning:
25 g.smør
2 spsk.olie
 
Opskrift:
Fisk og løg køres gennem kødhakkeren. Farsen røres sej med salt og æggehvide, på røremaskine 5-10 minutter.

De kogte kartofler rives groft, baconen skæres i meget fine tern og de røres i farsen sammen med hvedemel, æggeblomme, sødmælk og peber. Farsen trækker køligt 30 minutter.

Steges på pande ved god varme i smør og olie.

Kan evt. brunes af på panden og lægges i en bradepande som stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca 10 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 2563 gange,
og udskrevet 59 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu