Hvillingfrikadeller
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
|
|
Fisk og løg køres gennem kødhakkeren. Farsen røres sej med salt og æggehvide, på røremaskine 5-10 minutter.
De kogte kartofler rives groft, baconen skæres i meget fine tern og de røres i farsen sammen med hvedemel, æggeblomme, sødmælk og peber. Farsen trækker køligt 30 minutter. Steges på pande ved god varme i smør og olie. Kan evt. brunes af på panden og lægges i en bradepande som stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 2563 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne