Fiskefrikadeller med remo og rugbrød
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : daytiger Indsendt : Red : |
|
|
Fiskefrikadeller
Torskefilet kommes i en kødhakker eller foodprocessor og hakkes groft. Kom farsen i en skål og rør den sej med salt. Æg, mel og fløde tilsættes lidt af gangen og røres godt rundt, til farsen har en passende konsistens. Gulerod og kartoffel skrælles og rives på et fint rivejern. Væden presses ud af grøntsagerne og røres i farsen. Tilsæt hakket dild og peber. Farsen hviler ca. 30 minutter på køl. Steg frikadellerne i ½ smør og ½ olie. 1. tip: Når farsen røres sej med salt, binder den bedre væsken og har svære ved at skille. 2. tip: Det er vigtigt, at alle ingredienser har samme temperatur. Så holder farsen nemmere sammen. 3. tip: Det er vigtigt at have tålmodighed ved stegning af dellerne. De skal have en flot stegeskorpe, inden de vendes. Derved får dellerne en bedre struktur og fasthed. Remo Grønsagerne ordnes og skylles. det yderste af blomkålen rives på den grove side af et rivejern og kommes i skål. Resten af blomkålen og grøntsagerne skæres ud i tern og kommes i en gryde olie, salt, peber, rørsukker og eddike. Damp grøntsagerne møre under låg i 3-4 minutter, så der stadig er bid i. Rør rundt et par gange i gryden, så grøntsagerne bliver ens dampet. Tag gryden af varmen. Mens grøntsagerne afkøles, røres majonæse. Majonæse Æggeblommer, sennep, eddike, salt og peber piskes hvide i en røremaskine. Tilsæt langsomt olien i en tynd stråle, mens du pisker godt, så mayoen ikke skiller. Når olien er tilsat, justeres smagen med lidt salt, peber og et skvat eddike. De dampede grønrsager, revet blomkål og hakket syltet agurk vendes i majonæsen. Til sidst tilsættes hakket kørvel. |
|
Opskriften er vist 15021 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer alex - 2010-02-06 15:57:08 Æg, mel og fløde irøres, det er jo meget godt, men kun æg indgår opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne