Nemme oksefrikadeller med feta
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Smølfine Indsendt : Red : |
|
|
Du kan tilsætte feta efter eget valg og mængde.
Jeg brugte feta i tern og skar dem i lidt mindre stykker. Brugte en god håndfuld tern. Hak persillen, og læg den i en skål sammen med kødet og feta. Hak hvidløg i små stykker, eller du kan også bare presse hvidløg og tilsætte det. Tilsæt oliven olie, salt og peber. Rør godt rundt i farsen så det hele bliver jævnt fordelt. Start med at stege en enkelt så du kan smage om der skal mere salt og peber i. Når smagen er i orden, så formes farsen til frikadeller og steges ved middel varme på en pande i ca 5-6 min på hver side. Afhængig af størrelsen på frikadellerne varierer stegetiden. Tips: Vi har spist dem med ris eller spaghetti, og tomatsovs til. Hvis der var nogen til overs har vi dagen efter lavet wraps af tortilla pandekager med salat og dressing til og brugt frikadellerne som fyld. |
|
Opskriften er vist 27705 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne