Kartoffelfrikadeller med Sennep
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : Red : |
|
|
Riv kartoflerne groft på et rivejern.
Rør dem med sammenpisket æg, finthakket løg, sennep og cremefraiche og krydr med salt og peber. Form til 10 frikadeller og tril dem i rasp. Steg i smør 5 min på hver side. |
|
Opskriften er vist 3062 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne