Kalvefrikadeller med maskeret blomkål
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Farsen røres sammen med salt, peber, løg, havregryn og mælk. Trækker herefter 10-15 min i køleskabet. Kartoflerne koges i letsaltet vand. Blomkålen koges til det er mør, ca. 12-14 min. Tages op og holdes varm. Smør og mel bages sammen og tilsættes under omrøring 2 dl blomkålsvand. Saucen koges blank og tilsættes fløde. Koges igennem og smages til med salt og peber. Ved servering hældes saucen over blomkålen. Frikadellerne steges gyldne på begge sider. Anret frikadeller med kartofler og maskeret blomkål.
|
|
Opskriften er vist 17446 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne