Kalvefrikadeller med maskeret blomkål

Kalvefrikadeller med maskeret blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hakket kalvekød
1 æg
.5 løg, reven
1 dl.sødmælk
2 spsk.havregryn
 salt
 peber
300 g.kartofler
1 lilleblomkål
2 dl.blomkålsvand
1 dl.piskefløde
20 g.smør
2 spsk.hvedemel
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 
Opskrift:
Farsen røres sammen med salt, peber, løg, havregryn og mælk. Trækker herefter 10-15 min i køleskabet. Kartoflerne koges i letsaltet vand. Blomkålen koges til det er mør, ca. 12-14 min. Tages op og holdes varm. Smør og mel bages sammen og tilsættes under omrøring 2 dl blomkålsvand. Saucen koges blank og tilsættes fløde. Koges igennem og smages til med salt og peber. Ved servering hældes saucen over blomkålen. Frikadellerne steges gyldne på begge sider. Anret frikadeller med kartofler og maskeret blomkål.





karakterer:
Opskriften er vist 17484 gange,
og udskrevet 364 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu