Græske frikadeller med lam

Græske frikadeller med lam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
2 skiver franskbrød uden skorpe
1 dl.lammebouillon
1 tsk.stødt kanel
2 spsk.friskhakket purløg
1 æg
1 fedpresset hvidløg
1 lillerevet løg
1.5 tsk.salt
 peber
ca. 1 dl.hvedemel
 
1 løg
2 dl.hønsebouillon
3 dl.purerede tomater
1 fedpresset hvidløg
2 tsk.tørret oregano
 evt. 1-2 spsk friskhk. basilikum
 salt
 peber
 lidt sukker
 
Opskrift:
Alle ingredienserne til farsen blandes. Lad det trække 1 time i køleskabet.

Form frikadellerne, gerne lidt flade, ca. 1 ½ cm tykke. Dyp dem i mel. Steg dem i olie på en pande. Hak løget og svits det i olie. Tilsæt de øvrige ingredienser til saucen.

Lad det snurre sammen ca. 15 min.

Servér med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 29973 gange,
og udskrevet 690 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-08 10:23:01
Der er da vist rodet 2 opskrifter sammen her???