Græske frikadeller med lam
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne til farsen blandes.
Lad det trække 1 time i køleskabet.
Form frikadellerne, gerne lidt flade, ca. 1 ½ cm tykke. Dyp dem i mel. Steg dem i olie på en pande. Hak løget og svits det i olie. Tilsæt de øvrige ingredienser til saucen. Lad det snurre sammen ca. 15 min. Servér med løse ris. |
|
Opskriften er vist 29948 gange,
og udskrevet 690 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne40 - 2007-12-08 10:23:01 Der er da vist rodet 2 opskrifter sammen her??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne