Frikadeller fra Bosnien
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 175-200 grader.
Rør farsen med 1 æg og mælken. Bland de kogte ris i og smag til med salt, peber og kommen. Form store frikadeller af farsen og læg dem i en oliesmurt bradepande og lad dem stege i ca 20 minutter. Ryst panden nu og da. Pisk æg, yoghurt, paprika og salt sammen. Hæld sovsen rundt om kødbollerne i bradepanden og steg yderligere ca 15 minutter, til omeletsaucen er hævet og har fået en guldgul farve. |
|
Opskriften er vist 40374 gange,
og udskrevet 906 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (85 stemmer) |
|
Kommentarer - - 2011-04-07 00:36:57 Man får ofte kartoffelmos til sådanne retter eller bare brød anonym - 2010-10-20 14:51:58 Den virker som en lækker opskrift..:D Lise - 2010-02-24 19:02:41 Det brød jeg mig ikke om...."saucen" bliver ligeså stiv som souffle Dårde - 2008-08-27 20:46:39 Det er lang tid siden, at jeg har lavet noget, der var så underligt, men til gengæld også så lækkert! Klart værd at prøve. Jeg frygtede at saucen ville smage af ommelet men den smager skønt krydret! Vi fik ovnkartofler til... boling - 2007-07-29 19:41:01 ikke noget særligt Januar85 - 2007-03-28 16:54:09 Virkelig lækre! Thomas - 2005-01-01 01:01:01 tilbehør??? The bear - 2005-01-01 01:01:01 Hvad får man til? kartofler? lille lise - 2005-01-01 01:01:01 de er supergode.. prøv dem John - 2005-01-01 01:01:01 En dejlig ret men tilføj lidt brun farin i sovsen det pifter den op Lotte - 2005-01-01 01:01:01 Mega lækre!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne