Eksotiske Frikadeller
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg og hvidløg hakkes fint.
Limen skallen rives.
Kød og de øvrige ingredienser, undtaget kokosmælken røres godt sammen. Spæd til med kokosmælk (brug lidt fra sovsen) til passende fast konsistens, vi bruger 4 spsk. Farsen formes til små kugler som steges i olivenolien xx minutter på hver side. Frikadellerne tages op og holdes varme. Sovs: Kokosmælken hældes på pande som frikadellerne er stegt på og koges op. Tilsæt rød karrypasta og soja. Serveres med kogte løse ris. |
|
Opskriften er vist 19859 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2019-07-08 17:50:06 Smager dejligt. Også kolde dagen efter. Sophia - 2019-03-29 16:12:09 Smager super godt. Jeg vil dog halvere Sambal Orlec. Kunne fint selv spise dem. Lidt problematisk for andre. Der kom bemærkninger ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne