Spinatfrikadeller
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Fryseegnet : ved ikke Indsendt af : babbers Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løgne skal rives groft. spinaten skal optøes og vrides godt for vand og hakkes der efter.
Kød, løg, spinat, vand, salt og peber blandes godt sammen, tilsæt derefter mel til den ønskede konsistens. Form dem til frikadeller og steg ved middel varme i olie efter eget valg. Tips: Spinaten holder godt på væsken i frikadellerne, så disse deller er oplagt at holde varme i ovn da de ikke bliver tørre. Holder selv mine varme ved 80 grader i ovn på varmluft. |
|
Opskriften er vist 33963 gange,
og udskrevet 478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne